top of page

ADRES EN ROUTE

Partido Cerro de la Venta, Poligono 12, Parcela 13, 29560 Pizarra / Malaga / Espana

Coordinaten: 36.743695, -4.671784 

Licentie nummer: CR/MA/02104

Vanuit Malaga volg je de A357 richting Cartama. Bij de afrit Cartama rijd je richting Estacion de Cartama. Bij het rond punt met fontein, in het centrum van Estacion de Cartama, ga je naar links richting Pizarra, op de A7054. Na het dorpje Aljaima zie je aan de rechtse zijde een eetcafe genaamd Competa, deze straat slaagt je in en volg je ongeveer 500 m tot je aan de rechtse zijde Casa Dilica ontdekt!

 

VLIEGEN

Hierbij een overzicht van vliegmaatschappijen, met goed bereikbare luchthavens, en vluchten op Malaga. Vanuit België duurt de vlucht ongeveer 2 uur 30 min.

Indien gewenst kunnen wij een huurwagen voor jullie regelen, deze zal bij aankomst op de luchthaven voor jullie klaarstaan. Met een huurwagen kan je ten volle op ontdekking gaan in de omgeving! De wegen zijn goed en het verkeer rustig.

Indien je liever niet in de wagen stapt, regelen we graag het transport voor je en pikken jullie op bij aankomst aan de luchthaven en zorgen tevens voor transport bij je vertrek. In overleg kunnen we ook steeds een dagje rondreis in de omgeving voor jullie regelen.

bottom of page